Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Facebookin "SU-37 Aikuiset" -sivusto on aikuisten liikunnan ilmoitustaulu.  Sivustolla on ilmoitukset ryhmän peruutuksista ja tietoa ryhmien toiminnasta. Sivu löytyy googlettamalla ”SU-37 Aikuiset”. Facebookissa on myös ryhmä "Seutulan Urheilijat -37".

Huolehdithan itse vakuutusturvastasi jos haluat kattavampaa turvaa! Seuralla on ryhmähenkivakuutustyyppinen vakuutus, jonka korvausrajat ovat alhaiset, mutta joka on edellytys toimintaan osallistumiselle seuran vastuukysymyksien vuoksi. Seuran vakuutus kuuluu jäsenmaksuun, joten osallistuessa ryhmään jäsenmaksu tulee olla maksettuna.

Ryhmiin ilmoittautuminen ja laskutus tapahtuu sivustolla

https://su-37.myclub.fi

 

Syyskaudella 2019 kokeilukerta 4€ ilman jäsenmaksuvelvoitetta! Sen jälkeen ilmoittaudu kauden ensimmäiseen ryhmään, niin saat laskun jäsenmaksusta ja syyskaudesta!

Myclubin kautta lähetetään myös seuran ja ryhmien toimintaan liittyvät tiedotteet. Ilmoitukset mahdollisista peruutuksista julkaistaan aikuisten liikunnan osalta Facebookissa "SU-37 Aikuiset".

Seuran jäsenmaksu vuodelle 2019 on aikuiselta 10€ ja alle 16-vuotiaalta. 5€. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa.

Syyskauden 2019 toimintamaksu on 30€/ryhmä. 

 

Syyskauden maksun vaihtoehtona on kertamaksu 4euroa/kerta. Jäsenmaksu tulee kuitenkin olla maksettuna vakuutusturvan vuoksi! Liity jäseneksi su-37.myclub.fi -sivustolla ja ota ryhmään mukaan tasaraha kertamaksun maksamista varten ohjaajalle. Peruutuksia ei hyvitetä rahallisesti. Ohjaajan sairastuessa on myös mahdollista, että tunti pidetään kuntopiiriharjoitteluna tai asahina

 

©2019 layout204 - suntuubi.com