Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Facebookin "SU-37 Aikuiset" -sivusto on aikuisten liikunnan ilmoitustaulu.  Sivustolla on ilmoitukset ryhmän peruutuksista ja tietoa ryhmien toiminnasta. Sivu löytyy googlettamalla ”SU-37 Aikuiset”. Facebookissa on myös ryhmä "Seutulan Urheilijat -37".

Huolehdithan itse vakuutusturvastasi jos haluat kattavampaa turvaa! Seuralla on ryhmähenkivakuutustyyppinen vakuutus, jonka korvausrajat ovat alhaiset, mutta joka on edellytys toimintaan osallistumiselle seuran vastuukysymyksien vuoksi. Seuran vakuutus kuuluu jäsenmaksuun, joten osallistuessa ryhmään jäsenmaksu tulee olla maksettuna.

Ryhmiin ilmoittautuminen ja laskutus tapahtuu sivustolla

https://su-37.myclub.fi

 

Ilmoittaudu kauden ensimmäiseen ryhmään, niin saat laskun!

Myclubin kautta lähetetään myös seuran ja ryhmien toimintaan liittyvät tiedotteet. Ilmoitukset mahdollisista peruutuksista julkaistaan aikuisten liikunnan osalta Facebookissa "SU-37 Aikuiset".

Seuran jäsenmaksu vuodelle 2019 on aikuiselta 10€ ja alle 16-vuotiaalta. 5€. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa.

Kevätkauden 2019 toimintamaksu on 30€/ryhmä. 

 

Jos et pääse osallistumaan ryhmään kuin silloin tällöin, toimintamaksun vaihtoehtona on kertamaksu 4€ (Lavis 5€). Jäsenmaksu tulee aina olla maksettuna vakuutusturvan vuoksi! Liity jäseneksi su-37.myclub.fi -sivustolla ja ota ryhmään mukaan tasaraha kertamaksun maksamista varten ohjaajalle. Peruutuksia ei hyvitetä rahallisesti. Ohjaajan sairastuessa on myös mahdollista, että tunti pidetään kuntopiiriharjoitteluna tai asahina

SU-37:N TOIMINTA ON JÄSENILLE

Urheiluseuran, joka on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys, on mahdollista tarjota erilaisia toimintoja jäsenilleen lähes omakustannushintaan. Jäsenet ja liikuntaryhmiin osallistujat maksavat jäsen- ja toimintamaksuillaan toiminnasta aiheutuvia kuluja. Muita kuin jäseniä ei tunneille voi osallistua, koska verottaja saattaa tulkita sen tulonhankintatoiminnaksi. Jäsenmaksu lankeaa maksettavaksi kerran vuodessa. Jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta antaa oikeuden osallistua seuran toimintaan ja tapahtumiin. 

Seutulan Urheilijat -37 on kunto- ja terveysliikuntaan keskittyvä seura, jonka kautta on toki mahdollista ponnistaa kilpaurheilunkin pariin harjoitellen oman tavoitteellisemman harjoittelun tukena. Pääsääntöisesti Seutulan Urheilijoiden aikuisten ryhmissä tsempataan toisiamme liikkumaan ihan vain liikunnan ilosta!

 

©2019 layout204 - suntuubi.com